Books
Laurens Blommendaal has written 2 books, both of which have been published to critical acclaim.

The Desperado of the Metal
 
'The Desperado of the Metal' is a Cyberpunk SF thriller.
 
Published in English in 1992 . ISBN 0 9517552 OX
 
"...A man called Zander, a girl called Joleil, a good dog, the hallowed clubs, the homeless, the killerdogs, the fields, the bloodhounds, and there is murder in the air everywhere..
 
Sentient sound-systems, thundering organic bass so loud it breaks your ribs, metal based hardline drugs, rampaging weather zones, superheated sex, crazed weapon stacks, and a hunt which goes on and on, to the source and beyond..
 
There is Bite, the man with the gun, there is Dore, the man in the know, and there is betrayal, treason on a scale unimagined, and then there is the golden love lost, lost forever it seems...
 
Click for a review
'Blizzard King'
"Blizzard King is not yet published. On this website you can exclusively read the first 3 chapters, from 1/9/2000 onwards! Don't miss this unique opportunity. Watch the Web site for details - bookmark now"

 

 

Boeken
 
Laurens Blommendaal heeft 2 boeken geschreven,...
'You'll never walk alone'
 
'You'll never walk alone' is about England and English football.
 
Published in Dutch in 1996. ISBN 902540707-2
 

 
In het Engelse voetbal klopt het hart van Engeland en de Engelsen. Laurens Blommendaal woonde zestien jaar in Engeland en doet in 'You'll never walk alone' verslag van het vuur, het drama, de clubs, de sterren, en de supporters van de sport die daar een bijna mythische status heeft. Voel hoe het is om zaterdagsmiddags in het stadion aan een working-class bestaan te ontsnappen, verbonden met de club die je al vanaf je geboorte in het bloed zit. Reis mee met Manchester United naar de Kop in Liverpool, waar de rode deinende supporters massa zelfs de grootste vedetten imponeert. Volg de opkomst van het fenomeen George Best en de treurige ondergang in zijn eigen nachtclub. Hoor de clubliederen bij Arsenal en Chelsea, de humor op de tribunes bij clubs waar verliezen een way of life is geworden en ervaar hoe het is om de FA Cup Final uiteindelijk onverdiend te verliezen. Beeldend , spannend en met kennis van zaken geeft de schrijver als insider en liefhebber een unieke en verassende kijk op het Engelse voetbal en het land zelf."
 
REVIEW